Промоция VELUX

Промоция VELUX

04.12.2017,


 

 

Прозорец VELUX + Обшивка EDW + Термо и хидроизолационен комплект BDX = 10 год. гаранция, -7% от каталожната цена, безплатен оглед и безплатен стандартен монтаж!

VELUX подобрява условията за живот в подпокривните пространства, като осигурява дневна светлина и чист въздух. Нашата продуктова програма съдържа широка гама от покривни прозорци и светлинни тунели, както и светлинни решения за плоски покриви. Като допълнение, VELUX предлага различни видове декоративни и слънцепредпазни щори и сенници; външни ролетни щори; инсталационни продукти; продукти за дистанционно управление.

Вече 70 години VELUX проектира и произвежда покривни прозорци, които да устоят и на най-неблагоприятните климатични условия. Преди да бъде изведен на пазара, всеки продукт се подлага на множество тестове. Ето защо VELUX е предпочитаната марка покривни прозорци и световен лидер в тази област.

Всички покривни прозорци на VELUX са изработени от здраво ламинирана борова дървесина, изключително устойчива на всякакви климатични условия, и обработена с импрегниращ слой, защитаващ дървото от гъбички и плесени. Повърхността на дървения материал е защитена и с грунд на водна основа, както и един или два слоя лазурен лак които осигуряват устойчивост на влага и лесна поддръжка на покривните прозорци.

1211_Вътрешна ролетна щора RFL CK02 55 x 78 см. (специални) 5.jpgVELUX.png

VELUX предлага 10 години гаранция на целия покривен прозорец, ако към прозореца и обшивката VELUX е монтиран правилно, съгласно инструкциите, хидро и термоизолационен комплект BDX-2000 включващ:

- Термоизолационна рамка;

- Водоотвеждаща престилка;

- Специален отводнителен улей;

- В комплекта са включени необходимите крепежни елементи;

Предлагаме безплатен оглед от професионални сертифицирани монтажисти.

За монтаж в провинция, се договарят допълнително командировъчни.

487_Термоизолация BDX CK02 55 x 78 см. 12.jpgVELUX.png

 За да разгледате всички продукти на VELUX отидете в Категории->Керемиди и покривни системи->Покривни прозорци или напишете в търсачката Покривен прозорец, щора или сенник!

 

Последни новини