27.04.2015,

Транспорт и доставка

За удобство на всички клиенти на интернет магазин www.stroidirect.com, Ви предлагаме няколко възможности за доставка на направената поръчка:
 

1. С транспорт организиран от stroidirect.com - платена доставка в зависимост от вида и обема на поръчката. Срокът за изпълнение и условията за доставка се уточняват с наш консултант по телефон или на e-mail office@stroidirect.com, след подаване на Вашата заявка.

 

2. С куриерска фирма - този начин, позволява да Ви предложим изгодни оферти за доставка с включена отстъпка от Ценоватa листа на куриерската фирма.

 

3. С транспорт организиран от Вас - при избор на този вариант, Вие не дължите разходи за транспорт и доставка и се възползвате от безплатно товарене на направената поръчка в наша база. Информация за местонахождението и точното време за предаване на поръчката ще получите от наш консултант.
 

Всички доставки изпълнени с транспорт организиран от stroidirect.com, се извършват до входа на посоченият адрес. Дейността по разтоварване на продуктите се договаря и заплаща допълнително.

Поръчки направени след 15:00 ч. се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в почивен ден се обработват в първия работен ден, следващ датата на поръчката.
                                                                         

Всички права запазени.

 

Последни новини